OTIB & Nieuwe Vrienden

Ervaring
Nieuwe vrienden TheaterMakers Radio Kootwijk
Door
TheaterMakers Radio Kootwijk
Datum
9 juli 2018
Deel
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

OTIB is het opleidings- en ontwikkelfonds voor de technische installatiebranche. Zij komen op voor de belangen van 120.000 medewerkers. De branche staat aan de vooravond van veel veranderingen; zowel technologisch alsook op het gebied van ondernemen en nieuwe samenwerkingen.

OTIB wil de branche inspireren en uitdagen tot een goed gesprek en nieuw perspectief. OTIB vraagt TheaterMakers Radio Kootwijk een theatervoorstelling te maken die inhoudelijk spraakmakend is en een grote groep medewerkers tegelijk een uitnodigende theateravond biedt.

TheaterMakers Radio Kootwijk maakt de muziektheatervoorstelling Nieuwe Vrienden. Tijdens de première zijn de belangrijkste stakeholders en vertegenwoordigers van de doelgroep aanwezig. De voorstelling wordt zeer goed ontvangen en voldoet aan alle hooggespannen verwachtingen. Al snel zit de geplande tour langs theaters vol en worden er extra voorstellingen bijgeboekt. 

Nieuwe Vrienden stopt niet bij alleen een theatervoorstelling. Middels vervolgdagen worden ondernemers geholpen in het aangaan van ‘nieuwe vrienden maken’ zowel binnen als buiten het bedrijf, geïnspireerd door de theatervoorstelling.