Camping Jokkmokk

Kampvuurgesprekken voor medici en managers

Over deze voorstelling

Camping Jokkmokk in Noord Zweden is de plaats waar vier veertigers en studievrienden met elkaar de balans opmaken in werk, leven en liefde. Een ervaren chirurg, een ambitieuze zorgmanager, een medisch-technisch innovator en de verpleegkundige die filosoof werd en nu met sabbatical is.

De scheurtjes van jaren zware belasting en onvervulde dromen zijn inmiddels bij een aantal van hen zichtbaar geworden. Vier mannen gaan ver van huis om midden in de natuur ‘een reis naar binnen’ te maken. Wat ze niet voorzien is dat een vijfde persoon zich gaat mengen in hun gesprekken….en hoe. ‘Zij’ kampeert toevallig naast hun tentje…

Camping Jokkmokk 1

Camping Jokkmokk 2

Camping Jokkmokk 3

Camping Jokkmokk 4

Theatervoorstelling Camping Jokkmokk gaat over de zin en onzin van innovatie en ontwikkelingen binnen de zorg, over de toenemende druk op samenwerking en over kostenbeheersing. Dit afgezet tegen een groter wordende groep professionals die de druk te hoog vindt. Tegelijkertijd worden door innovatie en inzichten nieuwe mogelijkheden geboren. Wat hou je dan vast en wat durf je los te laten?

Uit ons gastenboek

“Indrukwekkend eerlijk. Dit geeft een reëel beeld van de gezondheidszorg.”

“Een betere bron voor discussie & inspiratie is nauwelijks denkbaar.”

“Deze voorstelling en dit verhaal raakt je in de kern van jouw vak, jouw werk en jouw keuzes.”

Camping Jokkmokk is een co-productie van Productiehuis Plezant en het Radboudumc. Een nieuwe samenwerking als vervolg op de succesvolle voorstelling De Limonadefabriek.